Drukte in de trouwzaal

Het Brasschaats gemeentehuis en meer bepaald de trouwzaal op de 1e verdieping, is een druk-bezochte locatie.  Vooraan deze maand (7 mei) was er nog de jaarlijkse ontvangst van het Rode Kruis, afgelopen zondag werden chiro-jongens en meisjes van de wijk Kaart er ontvangen. Ze vierden respectievelijk hun 50 en 55 jarig bestaan. Leuke anekdotes van toen werden weerom opgehaald door een schare aanwezigen, ja zelfs van het eerste uur…
Dinsdag 24 mei zal  er in de trouwzaal plechtig gevierd worden. Amerikaans gouverneur Howard Gutman brengt tijdens de voormiddag een bezoek aan Brasschaat. Hij wordt op het gemeentehuis ontvangen en zaal er het gulden boek tekenen.  Gutman nam zich voor bij aanvang van zijn ambtstermijn, zoveel mogelijk steden en gemeenten te bezoeken tijdens zijn mandaat. Nadien gaat de gouverneur naar het Kamp van Brasschaat waar luitenant-kolonel Hans Houf een rondleiding zal geven.
Maar…. hadden we het niet over de trouwzaal?  Inderdaad: nog even in de nabije toekomst, tussen diverse trouwpartijen door,   donderdag 16 juni worden er de bruidsparen ontvangen die 50 jaar geleden mekaar het ja-woord gaven.  Bij een vorige ontvangst viel de trouwzaal te klein uit en moesten in allerijl stoelen bijgeplaatst worden. Geloof me, dat zal nu niet anders zijn.        erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *