Win vrijkaarten voor voorstelling ‘De Seut’ van Theater Maqique

Marina Nijs (Rosette), An Van Opstal (Babette), Linda Dhaene (Juliette) en Jimmy Rubbens (notaris)

Ekeren – Met de komedie ‘De Seut’ is Theater Magique in Ekeren al aan zijn vierde productie toe. Sinds de oprichting kreeg het gezelschap al meer dan 3.000 bezoekers over de vloer. Met ‘De Seut’ van Peter De Kremel wordt het seizoen afgerond.

Juliette, Babette en Rosette zijn drie welgestelde, wat rijpere zussen die jarenlang met hun overleden vader hebben samengewoond. Juliette is het bazige type en Babette is meer het domme, naïeve zusje. Rosette heeft een mentale achterstand en zit in een rolstoel.

Na de dood van hun vader willen Juliette en Babette verder met hun leven en genieten van de erfenis. Rosette is een blok aan hun been. Maar het verhaal loopt anders uit dan de hebberige zussen verwachtten. Rosette, de seut, gooit roet in het eten. Niet leuk voor Juliette en Babette, wel amusant voor de toeschouwers.

De acteurs zijn Marina Nijs (Rosette), An Van Opstal (Babette), Linda Dhaene (Juliette) en Jimmy Rubbens (notaris). Deze twee laatsten doen ook de regie. Voorstellingen in ’t Rood Dak, Kloosterstraat 50, lopen van 19 april tot en met 5 mei. (mw)

Voor de voorstelling van 4 mei om 20 uur schenkt Theater Magique 3 duotickets weg aan onze lezers. Stuur voor 26 april een mailtje naar redactie@polderke.com 

www.theatermagique.be

foto: mw

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *