50 kinderen genieten van tennis- en sportkamp in Berendrecht

BERENDRECHT – Tijdens de tweede week van de Paasvakantie vond aan TC Raffic in Berendrecht een sport- en tenniskamp plaats. Exact 50 kinderen uit het Polderdistrict genoten van tennis- en padel-initiaties op de tennisterreinen en van andere sporten op het voetbalveld van Berendrecht Sport en in de sporthal De Polder.

Van 8 tot 12 april vond bij Tennisclub Raffic een sportkamp plaats voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar. Exact 50 kinderen schreven zich in. “Allemaal kinderen uit het Polderdistrict die elkaar kennen. Velen hebben zich samen met vriendjes of met neefjes en nichtjes ingeschreven. Dat zorgt voor een heel leuke sfeer”, zegt Jonas Mertens, die het kamp organiseert in samenwerking met TC Raffic.

De kinderen zijn verdeeld in twee groepen. Een halve dag krijgen ze tennis- of padel-initiatie en een halve dag krijgen ze andere sporten voorgeschoteld. “Het doel is om ze kennis te laten maken met tennis, padel en verschillende sporten en al spelend fijne vriendschappen te maken en herinneringen voor het leven.” Iedereen moet kunnen sporten op zijn of haar niveau.

Naast de tennisterreinen en padelvelden van TC Raffic speelden de kinderen op het kunstgrasveld van Berendrecht Sport en in sporthal De Polder. “In de sporthal stonden springkastelen waarin we verschillende spelletjes hebben gespeeld, we hebben traditionele sporten beoefend zoals voetbal en handbal, maar ook nieuwe sporten, onder meer Archery Tag en Gellybal.” Tijdens het kamp kwam ook de Paashaas langs. De kinderen hebben zich goed geamuseerd en zullen die vrijdagavond wel doodmoe geweest zijn. In de week van 5 augustus vindt er een zomerkamp plaats.

Joppe De Hert

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

  1. Wederom knap werk van Jonas en zijn “Speel en Beweeg” – team. De kinderen kijken al uit naar het zomerkamp. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *