Tentoonstelling Five Easy Peaces in Expog

KAPELLEN – Vanaf 4 mei stellen 5 kunstenaars uit de regio tentoon in tentoonstellingsruimte Expog Antwerpsesteenweg 2 te Kapellen.


De disciplines zijn uiteenlopen: schilderijen, foto’s, tekeningen en installaties.
Denise Groffen:”Ik werk het liefst met acryl of pastel. Ga mijn onderwerpen nooit ver zoeken, probeer in mijn leefwereld het mooie te ontdekken en het op doek of papier een iets langer bestaan te geven”.
Jan Daneels:”Veel van de foto-opnames zijn geboren uit attentie – aandacht voor dingen waar velen aan voorbijlopen – eerder dan intentie. Je zou het fotografische haiku”s kunnen noemen “.
Dirk Wouters:”Er wordt niets hermaakt, nagemaakt; er ontstonden enerzijds tekeningen uit lijndelen van uitgewist houtskoolgeklooi en anderzijds vanuit kruisarceringswolken als basis in de creatie van onbedoelde verhaling met spanningsevenwicht in het zwart/witte spectrum.
Werner Paenen:”ik maak veelal projectmatige werken in situ, collages waarin tijd bespeeld wordt, schilderijen en tekeningen die door associaties en verwijzingen, zoekend en tastend hun weg vinden, ondersteund door gedachten en waarnemingen gerelateerd aan stilte of de klank van jazz en ambient.
Erik Simons:”Het polderlandschap en de polderklei zijn onmisbare elementen voor het ontstaan van mijn werken. Ze zijn voor mij een niet aflatende inspiratiebron die ik omzet in keramiek, beelden en tekeningen. Mij werken getuigen van het feit dat de zoektocht en het materiaal het allerbelangrijkste zijn tijdens het werkproces.


Op volgende dagen kun je terecht: 4-5-11-12-18-19 en 20 mei vanaf 13u tot 17u. De finissage gaat door op 20 mei vanaf 14u. Inleiding door Hugo Visser en muzikale omlijsting S. Klugkist en J. Maartense. Van harte welkom.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *