Overleden Chantal Govers – Putte/Kapellen

Chantal Govers, echtgenote van Jos van Capelle, overleed thuis te Putte-Kapellen op 3 april 2024. Zij werd geboren te Antwerpen op 1 juni 1965. Er wordt afscheid van Chantal genomen op donderdag 11 april om 11 uur in de parochiekerk van Sint-Dionysius, gelegen aan het Vincent Mercierplein te Putte-Kapellen. De urne van Chantal krijgt later, in intieme kring, een mooi plaats op de begraafplaats van Putte-Kapellen.

Rouwadres: Familie Chantal van Capelle, p/a Christophe Bruyneel Uitvaartzorg, Dorpsplein 30 te 2950 Kapellen – online condoleren: www.christophebruyneel.be/rouwberichten

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

2 reacties

  1. Lieve Chantal. Via Casa Callenta groep lees ik net dat je op 3 april ll. bent overgegaan. Jou zien was altijd hartelijk en inspirerend, de laatste keer zagen we elkaar in 2023 op de Talentendag met Anja H., ooo wat hadden we veel raakpunten in onze visie! Jij zo zonnig en vrolijk in je kleurige jas – assorti aan je auto dacht ik en aan de herfstkleurenpracht.
    Dankzij jou ontdekte ik bij Naboram in 2016 de folder van OudWijzer, Kunst als Kracht, met Linda Van Tulden Luis MV Wolf VT , een prachtig creatief traject voor lotgenoten!!!
    Ik weet dat je kracht haalde uit je geloof, en dat je met volle teugen genoot van alle activiteiten in jouw dorp en met je gezin.
    Lieve Chantal, we gaan je missen! Ik wens jouw dierbare gezin de kracht, kwetsbaarheid en zoveel liefde en mooie herinneringen als lichtpuntjes in deze droeve dagen.
    Dikke knuffel en een kunstige reis naar de sterren, veel liefs, Véronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *