An Nelissen spreekt over geluk op ATV zomervertellingen te Kalmthout

Na het grote succes van vorig jaar, kiest ATV opnieuw voor Kalmthout als locatie voor een van hun zomervertellingen. Deze keer komt An Nelissen op maandag 1 augustus naar Kalmthout.
An Nelissen: “Ik werk momenteel volop aan een nieuwe show ‘De gelukmonoloog’. Op de ATV-vertelling breng ik een uur materiaal uit die nieuwe show. Het is een uitgelezen kans om fragmenten uit te proberen. Ik maak altijd shows over dingen die mensen bezig houden. Deze show is de laatste voorstelling waarmee ik ga rondtoeren. Geluk lijkt me als onderwerp een aangenaam orgelpunt.”
Heb je intussen al zin in de ATV-vertelling met An Nelissen? Ga dan alvast op zoek naar een stoeltje, train je lachspieren en noteer maandag 1 augustus, 20 uur in je agenda. We verwachten je in het Arboretum (Heuvel 8) bij mooi weer of in de Markgraaf (Kastanjedreef 57/59) bij regenweer. Hou de website en de Facebookpagina van Kalmthout in het oog voor actuele info.  Info: cultuur@kalmthout.be  – 03 620 22 66

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder