Marktje 7 opnieuw open

EKEREN – De pop-up ijsbar van het koppel Tom Lamiroy en Loes Claessens aan de Markt 7 opent opnieuw tijdens de kerstvakantie, als gevolg van de erg succesvolle zomermaanden juli, augustus en september. Het is dus ditmaal een winterpop-up van 19 december 2020 tot en met 3 januari 2021.
Alle dagen staan de uitbaters paraat van 14 tot 18 uur en niet alleen om de vele soorten ijs aan de man/vrouw/kind te brengen maar ook met warme wafels, warme dranken en vooral met een nieuwigheid : smoutebollen ! En er zijn ook extra’s voor de bezoekers ! Omdat we in de kerstperiode zijn, werd een maretak aan de voorgevel geïnstalleerd en kunnen bezoekers het aloude gebruik van ”kussen onder de maretak of mistletoe” in praktijk brengen. Bovendien zal Tom, op aanvraag, een liedje op zijn piano spelen terwijl u wacht..

Het enthousiaste duo hoopt op frisse maar liefst ook droge vakantiedagen zodat veel wandelaars tijdens de heropening de weg naar Marktje 7 zullen vinden, precies zoals ze dat deden tijdens de eerste opening in de zomermaanden. (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder