Lokale recherche politiezone Noord en Brasschaat betrappen dealer van cannabis en cocaïne

BRASSCHAAT – Via een betrokken burger kreeg de lokale recherche van Politiezone Noord een melding inzake een dealer van cannabis en cocaïne. Uit onderzoek bleek dat er gedeald werd in (de omgeving van) de Bloemenlei in Brasschaat.
Op 24 februari 2021 ging de lokale recherche van Politiezone Noord, bijgestaan door de lokale recherche van Politiezone Brasschaat, over tot observatie in voormelde omgeving. Zij konden de dealer op heterdaad betrappen. Hij was in het bezit van 12 dosissen cocaïne, 50 gram cannabis en een boksbeugel. Bij de huiszoeking werden 210 gram cocaïne en 38 verpakte dosissen cocaïne aangetroffen. De drugs waren verstopt in een grote pot met rijst. Daarnaast werden meerdere zakken (een zak met 1 kilogram, een zak met 125 gram, een zak met 32 gram, en een grote hoeveelheid voorverpakte zakjes) aangetroffen, allen met cannabis.
De recherche trof eveneens een hoeveelheid cash geld en luxegoederen aan. De betrokkene werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter en aangehouden. Het onderzoek loopt verder.

(bron PZ Noord)

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder