Urban Walk te Kapellen

KAPELLEN – Neem zondag 5 mei deel aan de eerste editie van de Urban Walk Kapellen. Een parcours langs en door (!) bekende Kapelse plekjes. De Urban Walk staat in het teken van de aankomende Olympische Spelen: wandelen is belangrijker dan winnen!

Snuif onderweg de sfeer op van enkele olympische sporten en geniet van een hapje en een drankje. Je start tussen 10.00 en 12.00 uur aan het vrijetijdsloket (Bruggeske 1) voor één van deze drie routes. ( 5, 8 en 13 km) – voorinschrijven tot 1 mei via de webwinkel: € 8, ter plekke: € 10 De Urban Walk is een organisatie van de sportraad, sportclubs en lokale handelaars

De Urban Walk kadert in de campagne ‘10.000 stappen: elke stap telt!’ van het Vlaams Instituut Gezond Leven. 173 Vlaamse steden en gemeenten nemen in dat kader deel aan de ‘Vlaamse stappenclash’, tussen 1 en 31 mei.

Kapellen neemt het hierin op tegen andere gemeenten met een gelijkaardig inwonersaantal en strijdt mee voor het grootste aantal stappen. Registreer je op de website van de 10.000 stappen, word lid van de groep van Kapellen en wandel er dagelijks – en tijdens de Urban Walk- op los!

i.s.m.: sportraad, sportclubs en lokale handelaars

©gemeente Kapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *