Elke donderdagavond in de zomer gratis festival in gemeentepark dankzij Kroonkurk Festival

Organisator Wim Versées

KAPELLEN – Voor het tweede jaar op rij tovert de organisatie van Kroonkurk Festival het gemeentepark wekelijks om tot een festivalweide. Vanaf donderdag 4 juli komen heel wat grote namen naar het centrum van Kapellen. De volledige line-up is onlangs bekend gemaakt en vind je op de website.

“Deze zomer ontvangen we elke donderdag schitterende artiesten. Daaronder zitten heel wat bekende namen”, belooft organisator Wim Versées. De eerste twee namen klinken de Kapellenaren bekend in de oren. Mother Mercury opent het festival, zij traden onlangs nog op voor een uitverkochte zaal Lux. Een week later verwelkomt Kroonkurk Festival opnieuw Ontpopt.

Het wordt trouwens een speciale festivalzomer: “We hebben inderdaad het geluk dat zowel de Vlaamse feestdag als O.L.V. Hemelvaart en Moederdag, op een donderdag vallen. Op 11 juli, 25 juli en 15 augustus maken we het feestje nog net wat uitgebreider. De line-up brengt heel wat verschillende genres, die allemaal garant staan voor een gezellige avond.”

In het oog springen alvast Mama’s Jasje, Cooking With Knopfler en Radio Guga. Al beseft de organisatie dat zij één ding niet in de hand hebben. “Net zoals elk outdoor event is de grootste uitdaging of boosdoener het weer. En laat ons eerlijk zijn, de zomer van 2023 was niet de allerbeste en zeker niet de allerdroogste.  In België regent het regelmatig, maar we hopen dit jaar in elk geval op droge donderdagavonden”, aldus nog Versées.

De drank- en eetgelegenheden openen om 17u30. De artiesten starten om 20.00 uur. Na de optredens sluitend getalenteerde lokale DJ’s de avondn af. Alle info over Kroonkurk Festival is te vinden op de website: https://www.kroonkurk-festival.be/

(erva)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *