WK-Gekte in Kalmthout

Sunsets
Ook in Kalmthout ontsnap je niet aan de WK-gekte. Wie geen voetbal wil zien de komende weken, sluit best de rolluiken en laat de tv afstaan. Al de rest heeft keuze te over. Rustig thuis voor eigen tv is uiteraard een optie.
Maar weet dat de Kalmthoutse café’s nagenoeg allemaal een groot scherm opstellen. Bovendien verbinden ze er dikwijls leuke acties en activiteiten aan. Kijken in groep, het heeft net dat iets meer.
Wie dat nog te kleinschalig vindt, kan terecht op het marktplein van Kalmthout. Onder de slogan ‘Kalmthout Goes Brasil’, brengen enkele geëngageerde dorspgenoten het WK naar het midden van ons dorp. En dat volledig gratis. Op een groot scherm in een tent worden al zeker de drie kwalificatiewedstrijden uitgezonden. Gaan de Rode Duivels door? Dan gaan de uitzendingen op het marktplein ook door! Bovendien kan je er op zondag 22 juni al de namiddag terecht voor onder ander een initiatie streetsoccer voor kinderen vanaf 6 jaar. Voetbalplezier voor het hele gezin dus. Alle info op www.kalmthoutgoesbrasil.be.
Voetbalclub K.Kalmthout SK doet ook een extra inspanning. Hier wordt niet alleen het wel en wee van de Rode Duivels uitgezonden, ook de prestaties van Nederland, Spanje, Duitsland, … worden hier op de voet gevolgd. Place to be voor de echte voetballiefhebbersen kenners dus. Alle info op www.wknaarksk.be.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder