Opendeurdag dienstencentrum 't Bruggeske

Het dienstencentrum‘t Bruggeske houdt op zaterdag 14 juni 2014 opendeur.  De opendeur loopt van 11.30u tot 17.00u voor allerlei activiteiten.
Bunkerwandeling
Om 9.30 uur start de ochtendwandeling met gids: Bunkerwandeling in het Mastenbos. De wandeling is gratis maar u moet wel inschrijven, maximum 25 personen. Inschrijven in het dienstencentrum aub.
Tentoonstelling : “De grooten oorlog in grote lijnen” in het dienstencentrum.
Deze mobiele tentoonstelling is opgesteld in de vergaderzaal van het dienstencentrum. Zij is georganiseerd door het Instituut voor Veteranen – Nationaal Instituut voor Oorlogsinvaliden, Oud-strijders en Oorlogsslachtoffers (IV-NIOOO). De tentoonstelling loopt van 11 tot en met 14 juni  (zondag gesloten) en is vrij toegankelijk tijdens de uren van het dienstencentrum. Op vrijdag 13 juni is er een gids voorzien, meer informatie in het dienstencentrum.
Tussen 12.00 – 13.00 uur kan er genoten worden van een heerlijke maaltijd bestaande uit aspergeroomsoep, asperges op Vlaamse wijze of asperges met gestoomde zalm, koffie of thee met een praline Prijs: €12.50 – tickets te koop in het dienstencentrum (bestellen voor vrijdag 13 juni)
Doorlopend zijn er demonstraties van activiteiten.
In de namiddag zijn er lekkere versnaperingen met een verfrissend of een verwarmend drankje te krijgen. Er is gebak uit eigen keuken, roomijs, pannenkoeken …
Iedereen van harte welkom!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *