Milieuraad Stabroek zoekt nieuwe leden

©milieuraad Stabroek

STABROEK – De samenstelling van de Stabroekse Milieuraad wordt jaarlijks vernieuwd.  Uiteraard zijn de leden van de huidige raad nog steeds welkom, maar we zijn ook op zoek naar jonge (of minder jonge) geëngageerde inwoners om onze raad te versterken. Dus heb je voeling met milieu, natuur en duurzaamheid? Dan is lid worden van Milieuraad Stabroek vast iets voor jou! 

Waarom zou je lid worden van de Milieuraad Stabroek?

Je bent bekommerd om het milieu en duurzaamheid. Je wenst mee het gemeentelijk beleid te bepalen door adviezen te verlenen i.v.m. thema’s rond milieu, natuur en duurzaamheid, zoals milieubeleidsplannen, milieubegroting, milieuvergunningen, afvalbeleid, mobiliteit (milieu gebonden thema’s), behandelde adviezen, burgemeestersconvenant.
Je hebt misschien interesse om ooit een politiek mandaat op te nemen in de gemeente – ook dan kan de Milieuraad veel voor jou betekenen: hoewel de Milieuraad volledig a-politiek is, leer je het beleid beter kennen door de thema’s die besproken worden in de Milieuraad. Meerdere actieve en niet meer actieve politici hebben deel uitgemaakt van onze raad, zo ook onze huidige burgemeester.

Ben je overtuigd om deel uit te maken van een adviesraad waar je een stem kan hebben in het milieubeleid van onze gemeente, bezorg dan schriftelijk je gemotiveerde kandidatuur voor 15 januari 2024 aan het secretariaat van de Milieuraad: Milieudienst Stabroek t.a.v. Ruben Daelemans, gemeentehuis Stabroek, Dorpstraat 99, 2940 Stabroek of milieudienst@stabroek.be of ruben.daelemans@stabroek.be 

Indien je kandidatuur aanvaard wordt, zal je uitgenodigd worden op de statutaire vergadering van maandag 22 januari 2024.

Tevens nodigen wij bij deze alle Stabroekse verenigingen uit om een vertegenwoordiger en vervanger voor te dragen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder