Martine Wouters, medestichtster Vlaams Belang Stabroek, overleden


STABROEK/HOEVENEN – Bestuurs- en gemeenteraadslid Martine Wouters van de Stabroekse afdeling van Vlaams Belang is overleden. Ze werd 73 jaar.
Martine was de echtgenote van Leo Van den Camp.
Martine Wouters heeft de korte maar hevige strijd tegen haar hersentumor verloren op vrijdag 3 mei. Ze overleed in Coda. Dat liet Manuel Elst, afdelingsvoorzitter Vlaams Belang Stabroek weten in een kort persbericht.
Manuel Elst: “We herinneren Martine als een lieve vrouw met een groot hart voor mens en dier. Ze was een sterk geëngageerd bestuurs- en gemeenteraadslid met een brede interesse in milieuproblematiek. Ze hield de netheid in het straatbeeld in onze gemeente in het oog. Geregeld liet ze van zich horen wanneer er op dat gebied iets misliep. Ook mistoestanden die gebeuren met huisdieren trokken haar aandacht. Martine stond dertig jaar geleden mee aan de wieg van Vlaams Belang Stabroek, toen nog Vlaams Blok.” Martine Wouters behaalde tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van zes jaar geleden 129 voorkeurstemmen. Ze werd zo een van de vijf verkozenen op de lijst van Vlaams Belang.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 11 mei om 10.00 uur bij Rustpunt op de Hoge Weg 115 te Hoevenen. Aansluitend volgt de bijzetting in het columbarium op de begraafplaats van Hoevenen, gelegen aan de Kerkstraat
Rouwadres: Familie Martine Wouters, p.a. Rouwcentrum Rustpunt, Hoge Weg 115, 2940 Hoevenen – Online condoleren: www.gertverhaert.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *