Talent in de Tuin: een podium voor artiesten  in weelderige tuinen

BERENDRECHT/ZANDVLIET – Talent in de Tuin is veel meer dan alleen maar een serie optredens, muzikanten delen hun passie met een dankbaar publiek. Tijdens de muzikale tweedaagse  kon je op  negen verschillende mooie locaties in Berendrecht en Zandvliet genieten van  fijne kleinschalige tuinconcerten.

Ondanks het slecht weer mochten Rudi Sempels en zijn vrouw Monique toch een 200 gasten verwelkomen op het optreden van The Carol Lyne band in hun tuin in de Dorpsbeekstraat te Berendrecht.

Na een regenachtige start op zaterdagavond 4 mei, bleken de weergoden de tuinpodia wel gunstig gezind op zondag 5 mei. Op vier locaties in Berendrecht en Zandvliet werd ‘Talent in de Tuin’ georganiseerd. Overal werd een grote opkomst genoteerd en was de sfeer opperbest.

In het mooie decor van de tuin van de Hagelbergkapel konden de talrijke bezoekers genieten van de solo-performance van Huub Elst. Hij bracht met veel humor naast enkele eigen composities een selectie van kleinkunstklassiekers. Voor deze editie konden de inwoners van de Bewonersgroep HagelbergKAPEL rekenen op de hulp van de vrijwilligers van Jeugdhuis Polderkot.

©Sarah

In de tuin van Francois en Fransien Van Nietvelt, in de Monnikenhofstraat te Berendrecht kon je genieten van folk, pop & rock covers gebracht door Aunt Polly. Vrijwilligers van Polderhart verzorgden de bediening.
Hartwin bracht in de tuin van Fredel & Nico in het Suikervoetpad instrumentale en akoestische muziek.

The Clayroad Company lokte met hun aanstekelijke rock-’n roll klassiekers veel volk naar de tuin van Sylvain & Annemie Vliegen in de Walenhoek te Zandvliet. Hier zorgde chiro Kievitjes voor de drank.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *