Markt in Zandvliet 6e populairste markt van provincie tijdens ‘Maand van de Markt’

Schepen van Markten, Sandra Suykerbuyk (CD&V) met alle winnaars van de actie.

ZANDVLIET – Een tiental inwoners van het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo is in de prijzen gevallen tijdens de Maand van de Markt. Tijdens de maand april konden marktbezoekers deelnemen aan de actie. De winnaars krijgen cadeaubonnen van het district die ze kunnen spenderen bij de marktkramers op de Botermarkt.

De provincie Antwerpen organiseerde tijdens de maand april een actie voor de Maand van de Markt. “Voor een aankoop van 5 euro bij een marktkramer op de Botermarkt, krijgen de bezoekers een lotje dat ze kunnen invullen. Zo maken ze kans op een elektrische fiets van de provincie”, zegt schepen voor Markten, Sandra Suykerbuyk (CD&V).

Niemand uit het district won de fiets, maar het bestuur schonk daarom wel enkele cadeaubonnen weg. Die prijzen werden uitgereikt tijdens de tweede pop-up markt in Zandvliet. Schepen Suykerbuyk had nog opvallend nieuws. “Van alle 48 deelnemende gemeentes en districten waren we de zesde populairste markt, daarmee zijn we het eerste district.” Daarom wou ze graag nog marktkramer Renilde Michielsens bedanken. Zij is de verantwoordelijke voor de markt die in contact staat met alle kramers, het district en de stad.

Joppe De Hert

Schepen Suykerbuyk met marktkramer Renilde Michielsen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *