Gratis rondleidingen in de expo Het Zwarte Gat

rondleiding1
Op dinsdag 28 juni 2016 om 15 uur en om 19 uur kan je deelnemen aan een gratis rondleiding in de expo Het Zwarte Gat te Ekeren.
Wat doet die aap in de gang? Waarvoor dienen die rode metalen houders in de voortuin van het kasteel? Waarom doet Hof De Bist plots zo hard aan het Middelheim denken? Het zwarte gat in uw memorie zal niet lang een gat meer zijn, want 252 cc geeft je de antwoorden! Begin juni opende de expo Het Zwarte Gat in het kader van kunstenproject Hofleverancier.
De expo prikkelt, verwondert en zorgt meer dan vaak voor een frons hier en een glimlach daar. Ook zonder gidsbeurt is Het Zwarte Gat een absolute aanrader maar voor de kunstliefhebber die graag de verhalen achter de werken leert kennen, is de rondleiding een absolute must. Je kan gratis aansluiten bij een gids die je een uur lang de tentoonstelling door loodst. Vooraf inschrijven is aan te raden want er zijn maar 20 plekjes. Blijf na afloop gerust nog even napraten in het kasteel. Voor de deelnemers aan de rondleiding is de bar speciaal geopend!
Locatie: 252cc – Veltwijcklaan 252, 2180 Ekeren

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder