Brasschaat opent rouwregister voor Jonas Bresseleers

Gemeentehuis Brasschaat (Foto: Google Maps)

BRASSCHAAT – In het gemeentehuis van Brasschaat ligt sinds vandaag, 20 maart, een rouwregister voor de pas overleden Jonas Bresseleers. De beloftevolle wielrenner uit Brasschaat kwam vorige week tragisch om het leven in een verkeersongeval. De gemeenteraad zal voor de zitting van maandag 25 maart een minuut stilte houden.

De semi-professionele wielrenner Jonas woont samen met zijn familie in Brasschaat en is zeker in het wielerminnend Vlaanderen geen onbekende. Zoals we lazen in de nieuwsberichten keek Jonas er ook enorm naar uit om binnen enkele maanden in eigen dorp te kunnen deelnemen aan het Belgisch Kampioenschap wielrennen voor beloften en elite zonder contract.

Met het zopas geopende rouwregister is er een plek voorzien zodat mensen een plaats kunnen geven aan hun verdriet of medeleven. In het Atrium van het gemeentehuis is een aparte en serene plaats voorzien, waar elke bezoeker een persoonlijke boodschap kan achterlaten. Tijdens de openingsuren staat het iedereen vrij om gedachten daar neer te schrijven. Nog tot en met vrijdag 12 april worden alle boodschappen verzameld. De familie zal nadien de gebundelde aantekeningen overhandigd krijgen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder