Darter Kim Huybrechts geeft demonstratie in café De Klok

STABROEK – Op zaterdag 16 maart is darter Kim Huybrechts afgezakt naar café De Klok in Stabroek. Hij was er speciaal voor de start van het darterstoernooi van cafés De Klok en ’t Zwart Schaap. Hij speelde een demonstratiematch en trok de reeksen voor het toernooi.

Café De Klok en café ’t Zwart Schaap organiseren opnieuw een dartstoernooi. 41 ploegen strijden voor de titel, met een finale op zondag 16 juni. De hoofdprijs is deze keer wel heel bijzonder. “Gesigneerde shirts van Kim Huybrechts”, vertelt café-uitbater Jerry Adam. 

De Belgische topdarter kwam speciaal af voor de start van het toernooi. “Het was fantastisch om hem hier te hebben. In Gent vond het toernooi ‘Ghent Open Darts’ plaats, maar zoals beloofd kwam hij toch af naar Stabroek.” Hij signeerde de T-shirts en lootte de ploegen voor de reeksverdeling. “Nadien speelde hij een match tegen zijn goede vriend Kevin Belmans en tegen de winnaars van het vorige toernooi, Dave Breugelmans en Jonas Hemgenbergs.” Veel volk zakte af naar De Klok om Kim aan het werk te zien.

Kim Huybrechts (tweede van de links) met zijn ploegmaat Kevin Belmans en de winnaars van het vorige toernooi, Dave Breugelmans en Jonas Hemgenbergs.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *