Bikeaid zamelt geld in voor ondersteuning kankeronderzoek

BRASSCHAAT – Bikeaid is reeds 15 jaar actievoerder in de strijd tegen kanker met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen ter ondersteuning van het kankeronderzoek. Dit mocht niet ongezien voorbij gaan.

Onze Missie: Met Bikeaid.be strijden we tegen kanker op onze manier: met de fiets. Zo maken wij van onze passie een missie en doorkruisen onder het moto “Cancel Cancer” Vlaanderen, om kanker uit het wiel te rijden.

One pedalstroke at a time.

Doorheen de jaren trapten al meer dan 1300 fietsers voor Bikeaid tegen kanker, met de opbrengst van de acties is meer dan € 700.000 bijgedragen voor het kankeronderzoek.
Kom op tegen Kanker lanceert 9 september 2023 een nieuwe actie “De Col op voor Kom op tegen Kanker” – een pittige beklimming van de Col des Saisies in de Franse Alpen. Voorwaarde voor deelname is een bijdrage van € 2000 voor het kankeronderzoek
Voor Bikeaid, begonnen met Tsernobyl – Brussel, een symbolische rit van 2400km, de ideale gelegenheid om in dit jubileumjaar een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Op 3 september zal een team van 10 fietsers in 6 dagen de 940 km tussen Brasschaat en Les Saisies overbruggen om vervolgens op 9 september de Col de Saisies één of meerdere keren te beklimmen.
Met deze fietstocht wil Bikeaid wielerliefhebbers motiveren om samen de strijd tegen kanker aan te gaan, want samen kunnen wij kanker klein krijgen. 
Op de kick-off meeting 16 juni, in het gemeentehuis van Brasschaat wordt het 15 jaar actievoeren verder toegelicht en zal deze actie dan ook de officieel van start gaan.

Meer over Bikeaid op www.bikeaid.be

©Bikeaid

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *