Bijenteeltmuseum opnieuw open, óók tijdens de kerstvakantie

KALMTHOUT – Meteen na de tweede coronasluiting sloegen de werkbijen van Bijenteeltmuseum Kalmthout de vleugels in elkaar om opnieuw de deuren te kunnen openen voor publiek. Met succes, want het Bijenteeltmuseum verwelkomt opnieuw bezoekers, óók tijdens de kerstvakantie.

Ooit al bijen in wintermodus gezien? Benieuwd naar de historie van imkers op de hei? Zin in heerlijk verse honing? Gezinsbubbels en mensen per vier zijn opnieuw welkom in de tentoonstelling.
Om alles coronaproof te organiseren, gelden er wel enkele voorzorgsmaatregelen: Je draagt steeds een mondmasker, je ontsmet je handen. Maximum 15 personen zijn tegelijk toegelaten in het museum

Uitzonderlijk zal het Bijenteeltmuseum ook tijdens de kerstvakantie iedere dag open zijn voor jong en oud. Speciaal voor de jongste bezoekers werd tijdens deze ‘Christmas special’ een speels Bijenspeurtochtje uitgestippeld. Voor de speurtocht wordt een bijdrage van € 1 per kind gevraagd. Je volgt de pijlen van cel tot cel en je vangt zoveel mogelijk bijen. Wie alle bijen gevonden heeft, krijgt een leuke verrassing mee naar huis. Pret verzekerd!

Tijdens de kerstvakantie zijn er aangepaste openingsuren: zaterdag 19/12 tot en met zondag 3/1 elke dag open van 12u tot 16u (25/12 en 1/1 gesloten)
Toegang: volwassenen € 3, kinderen 6-12 jaar € 1, kleuters gratis, speurtochtje € 1

Info: bijenteeltmuseum@kalmthout.be, 03 666 61 01

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *