52 Quotes: het kleine boekje met grote ideeën

auteur Chantal Smedts

Een wekelijkse dosis inspiratie voor leiders

KAPELLEN – ‘Het kleine boekje met grote ideeën’ is een boekje om niet te onderschatten. Het boek biedt 52 waardevolle quotes, 1 voor elke week van het jaar om mee aan de slag te gaan. Het is een bron van inspiratie en inzicht voor leiders en iedereen die streeft naar persoonlijke groei.De zorgvuldig geselecteerde citaten zijn geïnspireerd op ervaringen die de auteur Chantal Smedts tegen kwam in haar praktijk als coach.

Bij elke quote bevindt zich op de linkerpagina altijd een begeleidende tekst van de auteur om de context van de quote te begrijpen en er zelf mee aan de slag te gaan.Het boekje is meer dan zomaar een verzameling citaten. Het is een gids die je aanmoedigt om je eigen potentieel te verkennen en te benutten. Het geeft je duidelijke en eenvoudige inzichten om sterker in het leven te staan en een betere leider te worden, ongeacht je achtergrond en ambities.
Of je nu een bedrijfsleider, ondernemer, of iemand bent die simpelweg streeft naar een groei en zelfverbetering, ‘Het Kleine boekje met grote ideeën’ zal je helpen om je doelen te bereiken en sterker in het leven te staan. “Elke vorm van leiderschap begint bij jezelf”, benadrukt Chantal Smedts.

Auteur Chantal Smedts is al 30 jaar ondernemer in hart en nieren. Als zaakvoerder van Qlick begeleidt ze samen met haar team, bedrijfsleiders, ondernemer en teams naar een hoger niveau. Qlick is een van de eerste coachingbedrijven in België en opende in 2007 zijn deuren. Anneliese Monden en Chantal Smedts, beide master certified coaches staan vanaf het begin aan het roer en hebben sindsdien al veel grote veranderingen in bedrijven geleid.Chantal Smedts schreef al een aantal boeken rond leiderschap waarin innermanagement steeds centraal staat. Met dit boekje wil ze haar inzichten op een eenvoudige en originele manier delen.

‘Het kleine boekje met grote ideeën: 52 quotes voor bewust leiderschap’ is te verkrijgen via Pelckmans.be en kost 22 euro. ISBN 978 94 6337 86 1Contact: 03 330 17 30 – info@qlick.today – www.qlick.toda

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *