Win vrijkaarten voor Angelnight met topartiesten

Tuto Puoane ©KAS

KAPELLEN – Op vrijdag 17 november vindt in de Kapelse zaal LUX de 13de editie plaats van het Angelnight-festival. Met zowel Tutu Puane als Sam Vloemans brengt KAS twee topnamen uit de jazz-, latin- en funkscene van vandaag op het podium.

Luisterend genieten van Puoane’s stem en daarna alle remmen los op de opzwepende ritmes van Sam’s band Cargo Mas. Tuto Puoane, is één van de meest charismatische persoonlijkheden op onze podia. Tutu weet als geen ander haar publiek in vervoering te brengen met haar prachtige stem en spontane charme. Ze werkt regelmatig samen met het Brussels Jazz Orchestra en maakte met hen de plaat ‘Mama Africa’, een eerbetoon aan de muziek van haar legendarische landgenote Miriam Makeba.
Tutu wordt op 17 november begeleid door haar vaste pianist Ewout Pierreux, Clemens Van der Feen (Toots Thielemans) op contrabas en Dré Pallemaerts (Novastar) op drums. Ze brengen een mix van eigen stukken, Zuid-Afrikaanse composities en hier en daar een interpretatie van een standard.

Met Sam Vloemans en Cargo Mas heeft KAS een echte topper in huis gehaald voor Angelnight. Sam werkte onder meer samen met Ida Nielsen (Prince) en dé trombone legende Fred Wesley (voormalig bandleider van James Brown, lid van Parliament-Funkadelic)

Live laat Sam zich omringen door muzikanten die hun sporen verdienden bij onder andere Lianne La Havas, Zap Mama, Gabriel Rios en Bart Peeters.

Door de uiteenlopende achtergronden van de bandleden zorgt het collectief voor een unieke sound en aanstekelijke, dansbare mix van jazz-funk, latin, old-school hiphop en rock-‘n-roll.

​Angelnight vindt plaats op vrijdag 17 november 2023 om 20.00 u (deuren 19.30 u) in zaal LUX, Marktplein 1 te Kapellen (B) (ruime parking)
tickets: 26.00 euro – voorverkoop (tot 24 u vooraf): 23.00 euro – Info en tickets ga naar www.kasattenhoven.be

Van de organisatie KAS mogen we 5 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 13 november 2023 een mailtje naar redactie@publipolder.be De winnaars worden per mail op de hoogte gebracht.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *