Zomerse Rally in het Suske en Wiske – Kindermuseum te Kalmthout

Je hoeft niet ver te vliegen om op avontuur te gaan deze zomer. Voor het derde jaar op rij kom je in het Suske en Wiske – Kindermuseum ook vanaf 4 juli tot 31 augustus aan je trekken. Dit jaar rij je je eigen rally rond het Kindermuseum, helemaal in de stijl van stripverhaal ‘De Rammelende Rally’.
Verschillende voertuigen en een speciaal parcours in de tuin van het Kindermuseum bezorgen jou en je familie een leuke en spannende tocht. Maar er is meer! Want naast de Grote Rally der Rammelkarren daag je je familie natuurlijk uit voor de vlaggetjesrace en de bandenbowling. Wie niet snel is, moet slim zijn!  Voor deze slimme speurneuzen is er een speurtocht bij de originele tekeningen van de strip ‘De Rammelende Rally’. Deze unieke prenten uit 1958 hangen uitzonderlijk deze zomer in het Kindermuseum.
Uiteraard breng je ook een bezoekje aan het Kindermuseum zelf! Daar stap je in de wereld van Suske en Wiske en ontdek je door verschillende leuke opdrachten waar Willy Vandersteen de inspiratie voor zijn stripverhalen vandaan haalde. Je gebruikt hiervoor de speciale potloden van tante Sidonia.
Iedereen vanaf 6 jaar kan elke werkdag tijdens de zomervakantie (4 juli t/m 31 augustus 2016, m.u.v. feestdagen) een plezante namiddag beleven in het Kindermuseum. De rondleidingen starten om 13 en 15 uur en duren telkens 1,5 uur. De prijs is €4,00 per kind en €8,00 vanaf 18 jaar.
In het Kindermuseum kunnen maximum 54 mensen tegelijkertijd aan de slag. Daarom is reserveren een must. Dit doe je via www.terranova2016.be.
Van 4 juli tot 31 augustus, 13 en 15 uur (enkel op weekdagen, m.u.v. feestdagen) in Suske en Wiske – Kindermuseum , Beauvoislaan 98, 2920 Kalmthout
Deelnameprijs: € 4,- per kind en € 8,- vanaf 18 jaar.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder