Jouw foto van de heide op Kalmthoutse promotasjes?

promotas
Elk jaar worden er in Kalmthout duizenden promotasjes uitgedeeld. De dienst voor toerisme vult ze met de Kalmthoutse producten die bezoekers kopen. De sportdienst stopt er leuke gadgets in voor deelnemers aan sportactiviteiten. De communicatiedienst maakt er ‘goodiebags’ van voor de nieuwe inwoners.
Op die tasjes staat altijd een mooie foto van de Kalmthoutse Heide, hét uithangbord van Kalmthout. Tegen het najaar van 2016 worden er nieuwe tasjes besteld. Voor de foto op die tasjes organiseert het gemeentebestuur een wedstrijd. Iedereen kan deelnemen. Er is geen geldprijs aan verbonden. Je hebt wel de eer dat jouw foto (en naam) minstens twee jaar op de tasjes prijkt.
Stuur vóór 18 september 2016 maximaal drie foto’s door naar info@kalmthout.be. Een jury kiest uit alle inzendingen één winnende foto. Meer info over deelnemingsvoorwaarden en technische bepalingen van de foto vind je in het reglement op www.kalmthout.be (typ in de zoekbalk ‘fotowedstrijd promotasjes’).
Info: info@kalmthout.be, 03 620 22 16

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder