Zilveren glimlach voor “Dagbladhandel De Markt” te Ekeren

zilveren-glimlach-ekeren
Op 14 maart werden de winnaars van de Gouden en Zilveren Glimlach, zeg maar de beste buurtwinkel,  in het Hilton Hotel bekendgemaakt.  Het goud ging naar bakker Roché uit Deurne maar in elk district werd ook een Zilveren Glimlach uitgereikt en die ging voor Ekeren naar Ann en Steven van Dagbladhandel De Markt die daarmee hun medekandidaten van ’t Aperoke uit Schoonbroek het nakijken gaven.
Redelijk opvallend: vorig jaar won Perfect Present de Zilveren Glimlach en dat zijn de buren van De Markt.  Bovendien won Anders dan Anders twee jaar geleden en dat is nog geen vijftig meter van voormeld duo.  Ekeren heeft dus een zilveren trio in het centrum.
Dat het initiatief van de stad een succes kan genoemd worden, mag blijken uit de 270 kandidaturen die voor deze 5de editie binnenliepen waarvan twee derde voor het eerst deelnamen.  Klanten konden hun stem op hun favoriete winkel uitbrengen en dat resulteerde in een kleine 30000 stemmen, een bewijs van de populariteit van de wedstrijd.  In Ekeren blijft het nu uitkijken hoe de Zilveren-winnaars hun klanten zullen laten meevieren in het succes.  (jdh)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder