Winterdroom Brasschaat

BRASSCHAAT – Winterdroom Brasschaat is de nieuwe naam van het BrasSCHAATST winterdorp. Op vrijdag 2 december zal de feestelijke opening van het winterconcept plaatsvinden. We behouden de gezellige sfeer van het winterdorp en zetten extra in op beleving rond de nieuwe, overdekte rolschaatspiste.

We zetten zoals steeds in op een gezellig en sfeervol concept. Ook blijven we nauw samenwerken met onze lokale partners. 6 Brasschaatse horeca-uitbaters zullen kwaliteitsvolle food- en drinkstanden uitbaten op de Winterdroom. Ook de winterkermis tekent opnieuw present in het geheel.

​Met de rolschaatspiste slaan we in 2022 een nieuwe weg in. We zetten in op een sport met een breed bereik die voor iedereen toegankelijk is. Voor jongeren is roller skating trouwens een knipoog naar de populaire Netflixserie Stranger Things. Met de plaatsing van een feeërieke lichttunnel – waar iedereen door kan skaten – zetten we extra in op beleving.

​Winterdroom Brasschaat zal van 2 december tot 8 januari vijf weken lang plaatsvinden op de evenementenweide Hemelhoeve in Brasschaat.

Winterdroom Brasschaat © Winterdroom Brasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *