Winnaars kraslotenwedstrijd ontvangen hun prijs

In het midden prijswinnaar Joris Eynatten met vrouw en zoon. Schepen voor Europese Zaken, Adinda van Gerven (4e v rechts) overhandigde de prijs.

Op 31 mei werden de drie winnaars van de kraslotenwedstrijd van Pop up Europa Brasschaat bekend gemaakt in de bib van Brasschaat. Joris Eynatten ging naar huis met de 1ste prijs, een 1+3 jaarkaart voor het Arboretum in Kalmthout. Marlou Blanckaert won een ritje spoorfietsen van Brasschaat naar Kapellen en mevrouw Mussche een gezinsrecreatiepakket voor de Schorre in Boom. De prijsuitreiking was de afsluiter van Pop up Europa Brasschaat. Tussen 6-31 mei stond de bib in het teken van Europa. De drie weken in de bibliotheek waren slechts een voorproefje want in 2018 staat er een grote Pop up Europa in Brasschaat gepland. Sinds 2017 reist pop up Europa rond in de provincie Antwerpen en brengt Europa naar jouw gemeente. Gedurende twee tot vier weken staat een gemeente in het teken van Europa. Met een tentoonstelling, lezingen, films, wedstrijden en activiteiten voor scholen is er altijd wel iets leuks te beleven. De volgende editie van Pop up Europa staat gepland van 7-28 augustus in Geel.
foto: In het midden prijswinnaar Joris Eynatten met vrouw en zoon. De andere prijswinnaars ontbreken op de foto. Schepen voor Europese Zaken, Adinda van Gerven (4e v rechts) overhandigde de prijs.
Copyright: Miel Pieters

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *