Stratenloop in Zandvliet


Op vrijdagavond 9 juni vindt er een stratenloop plaats in Zandvliet. Dit is de eerste loop van het loopcriterium georganiseerd in het district.  De sportieve loop start vanaf 19 uur.  U kan kiezen tussen een afstand van 5 km en 10 km. Het parcours loopt doorheen de straten rondom de voetbalterreinen in het Armenstraatje. Voor de kinderen is er een aangepast parcours.
Wie na Zandvliet de smaak te pakken heeft kan deelnemen aan de avondjogging in Lillo op vrijdag 30 juni, aanvang 20 uur of op de stratenloop in Berendrecht op 28 augustus, aanvang 18 uur aan café Berendrecht Sport, Monnikenhofstraat te berendrecht.
U kan inschrijven voor dit evenement via de website van de organiserende club. Zandvliet: www.zandvlietsport.be –  Lillo: http//lopersgroepputte.be – Berendrecht: www.bendrechtkoers.be
Deelname: vvk: 3 euro –  Kassa: 5 euro
Omleiding
Er is  geen verkeer mogelijk in een gedeelte van de Putsebaan.  De Putsebaan is afgesloten tussen de Antwerpsebaan en het Armenstraatje. Hierdoor volgen de bussen van De Lijn vanaf 16.30 uur tot het laatste vertrek volgende omleiding:  Richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutestraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder de normale reisweg.
Richting Antwerpen: normale reisweg tot Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – links Zoutestraat en verder de normale reisweg.
 De haltes Antwerpsebaan, Aakstraat, Dorp en Bakkerstraat worden niet bediend. Er worden vervanghaltes in de Zandvlietse Dorpstraat voorzien ter hoogte van de kruispunten met de IJzerenwegstraat, Zoutestraat en Zandvlietse Dorpstraat.
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *