Win vrijkaarten voor filmvoorstelling: Lion te Zandvliet


Een vijfjarige jongen komt per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar.
Dit waargebeurde drama is de verfilming van de bestseller “Mijn lange weg naar huis” en werd geregisseerd door Garth Davis. De film kent een sterrencast waaronder Nicole Kidman, Roony Mara, Dev Patel en David Wenham.
De filmvoorstelling gaat door op woensdag 28 februari om 20 uur in de concertzaal De Schelde, De Keyershoeve 66 te Zandvliet.
Inkom: vvk: 4 euro – kassa: 6 euro – Tarief Kansentarief: 2 euro
Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 tickets weggeven voor de filmvoorstelling. Stuur een mailtje voor 16 februari naar redactie@publipolder.be en misschien kan jij gratis naar de filmvoorstelling.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder