Hatha yoga met muziek in de Volksabdij


Zondag 18 februari organiseert de Flor van Putte stichting een workshop Hatha yoga met muzikale begeleiding in de Volksabdij te Ossendrecht. Deze wordt verzorgd door Sandra Roefs (yoga) en Esther van Gils (muziek) en startom 14:00 uur in de kapel. Iedereen kan meedoen. De workshop/yogales begint met zachte bewegingen, die voor iedereen toegankelijk zijn. De houdingen zijn aan te passen aan ieders niveau. Luisteren naar het eigen lichaam staat centraal. De les is opgebouwd uit staande, zittende en liggende houdingen. De rustige, dynamische opbouw van elke houding zorgt voor meer ruimte in het lichaam en voor verdieping.
Daarna gaat men genieten van een lange muzikale eindontspanning. De zachte klanken, gecombineerd met de trillingen van vele bijzondere instrumenten, zorgen voor een diepe ontspanning en kunnen helend inwerken op hart, lichaam en geest. Er wordt afgesloten met het drinken van een kopje thee en het uitwisselen van ervaringen.
Deelnemers wordt geadviseerd gemakkelijke kleding te dragen en een lekker vest of warme omslagdoek mee te nemen voor de eindontspanning. Indien mogelijk een eigen matje of deken meenemen. Beschikt men niet over een eigen matje, kan dit worden aangegeven bij de aanmelding, dan wordt hiervoor gezorgd door Sandra en Esther.
Liefst vooraf aanmelden, dit kan bij de receptie van De Volksabdij 0164-672546 of via de website www.florvanputtestichting.nl en info@florvanputtestichting.nl De Volksabdij O.L.V. ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht.
Zondag 18 februari 14:00 uur in de kapel van de Volksabdij te Ossendrecht. Deelname 6 euro inclusief koffie en thee
Sandra Roefs geeft Hatha yogales in Halsteren en bij Soham yoga studio te Bergen op Zoom. In haar lessen vallen adem en beweging samen. De adem wordt zo de dragende kracht en er ontstaat eenheid tussen lichaam, de adem en de geest. Esther van Gils is reeds 10 jaar yogadocente en gebruikt in haar lessen vaak instrumentale ondersteuning ten behoeve van de eindontspanning. Ook organiseert zij één keer per maand ontspannende klankreizen. Zij verzorgt in deze bijzondere yogales de muziek met behulp van diverse instrumenten

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *