Win vrijkaarten voor cinema De Schelde Zillion

ZANDVLIET – Het is 1997. Frank Verstraeten, een computergenie met een neus voor zaken, een fascinatie voor het nachtleven en een ongezonde bewijsdrang, wil slechts één ding: een eigen discotheek die de concurrentie niet alleen overtreft, maar simpelweg vernedert.

De futuristische megadiscotheek Zillion is een feit en Frank ontpopt zich van computerhandelaar tot de spilfiguur van het Antwerpse nachtleven. Hij paradeert met mooie vrouwen en smeedt een alliantie met Dennis Black Magic, de pornokoning die voor de pikante extra’s zorgt. Helaas duren mooie liedjes niet lang…

Film uit 2022, geregisseerd door Robin Pront, met onder meer Jonas Vermeulen, Charlotte Timmers en Matteo Simoni.

De filmvoorstelling vindt plaats op donderdag 22 juni om 13.30 uur en om 20 uur in de Concertzaal De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet. Prijzen: vvk: 5 euro, kassa: 8 euro – kansentarief (tijdelijk enkel aan de balie): 2 euro

Extra: ‘s middags verwennen we je met taart en ‘s avonds met borrelhapjes. 

Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

We mogen van Vrijetijdscentrum de Schelde 5 duotickets wegschenken. Stuur een mailtje voor 15 juni naar redactie@publipolder.be met duidelijke vermelding welke voorstelling je wil meemaken. 

©Vrijetijdscentrum De Schelde

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder