Klinkend Koper: fanfare organiseert gratis muziekfeest voor de hele familie

ZANDVLIET – Op zaterdag 3 juni (vanaf 15 uur) en zondag 4 juni (vanaf 14 uur) is iedereen welkom op het gezellige muziekfeest Klinkend Koper van Koninklijke Fanfare de Verbroedering van Zandvliet. Je kan er gaan genieten van mooie koperklanken, leuke kinderanimatie, een zonnig terrasje, lekker eten en drinken.

Muziek
De muziek staat centraal. ’s Namiddags komen er bevriende muziekverenigingen naar het concertpodium in ons lokaal. Zaterdagavond zorgen de Orange Band en De Koperdieven voor een geweldige sfeer in de tent. En op zondagavond sluit Brioso Brass Quartet  het feest in stijl af.

Eten & drinken
Naast onze klassiekers, de pannenkoeken en croque monsieurs, vind je op de kaart het heerlijke ‘fanfarebroodje’ met honingham, en de ijsjes in een nieuw koekjespotje. Ook onze bruisende tripel, de Glorie van Zandvliet, staat nog altijd voor je koud.

Kinderanimatie
Kinderen kunnen met een 10-beurtenkaart volgende spelletjes spelen: ballonnetje prik – muzikantelen – draai en graai – eendjes vissen – kaas met gaten – #KFVZ en een bloempje mee naar huis nemen. En je mag er ook mee op het springkasteel.
Meer info: www.kfvz.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *