Win tickets voor voorstelling: Armand, de belangrijkste Rode Duivel ooit

ZANDVLIET – Armand Swartenbroeks (°1892) was dé absolute topvoetballer in België in een tijd toen nog geen sprake was van professionele sportbeoefening. Hij combineerde zijn ‘sportcarrière’ met een eigen dokterspraktijk, een politieke carrière en zijn inzet als frontarts tijdens de twee Wereldoorlogen.

Acteur Kevin Van Doorslaer kruipt in de huid van Armand Swartenbroeks en reist terug in de tijd om met Armands vrienden en collega’s (vertolkt door Tom Audenaert, Hilde Van Wesepoel en anderen…) unieke herinneringen op te rakelen.

Voetballen vliegen je om de oren en de videoprojectie op meerdere schermen laat je alles beleven alsof je zelf aan de zijlijn staat van het voetbalveld, in Armands dokterskabinet of aan het front tijdens WOI.

De voorstelling heeft plaats op zaterdag 19 november om 20.30 uur in de concertzaal van Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66 te Zandvliet

Inkom vvk: 10 euro – Kassa: 12 euro – Kansentarief: 2 euro – www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

Wij mogen van Vrijetijdscentrum 2 duotickets wegschenken voor de voorstelling. Stuur een mailtje voor 17 november naar redactie@publipolder.be

foto: Vrijetijdscentrum De Schelde

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *