Uitzendingen wedstrijden Rode Duivels met extra activiteiten te Kalmthout

KALMTHOUT – De mannen van Kalmthout Goes … (gekend van de vorige edities) zenden ook dit jaar weer de wedstrijden uit van onze Rode Duivels op het WK Voetbal te Qatar (zie affiche voor data en uren).  Maar dit jaar is er meer (zie ook andere affiche)… 

Aangezien zij een supergrote beurstent plaatsen van 32m op 35m, mét houten vloer en verwarming op het Marktplein in Kalmthout, breien zij er ook nog 2 extra evenementendagen bij aan. 

Zaterdag 19 november is er een mega-party met eerst lokale dj’s, dj Sep en dj-Tema Focking Nice, waarna de revelatie van deze zomer én BV’s Viktor Verhulst en Kobe Ilsen (Ilsen & Verhulst) het feest pas helemaal laten losbarsten.  Afsluiten doen we met allround DJ Dimitri D’Anvers, het alter ego van Dimitri Vantomme van Karaoke-bar Bonaparte in Antwerpen, organisator van de Gay Pride en ook studio-opwarmer voor o.a. The Voice etc… Ervaringsdeskundige met andere woorden om een grote massa tot een hoogtepunt te brengen.

Op zaterdag 03 december is er een middag- en avondevent.  Zaterdagmiddag vanaf 14u is het eerst aan de kids.  Discobar Maxipret is Thomas Van Achteren, vroeger lid van de band Bandits en daarna jaren Ketnet-Wrapper.  Zij warmen de kids alvast op voor dé Pop-prinses van het moment.  Camillie Dhont komt haar waanzinnige jaar afsluiten in Kalmthout, waar zij haar allerlaatste optreden van dit jaar komt geven.
Zaterdagavond tenslotte wordt een gigantisch dansfeest !  DJ Wafels, lokale DJ en alias van Gert Pauwels, warmt op voor de mannen van Discobaar a moeder, die geen introductie meer behoeven.

Wees dus maar in form, want dansen is de norm …

tickets zijn te koop via https://kalmthout-goes.eventsquare.store/

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder