Werken voetpaden Putsebaan in Zandvliet

Vanaf maandag 16 juni 2014 start district Berendrecht-Zandvliet-Lillo met de heraanleg van de voetpaden in de Putsebaan in Zandvliet vanaf de Antwerpsebaan tot de IJzerenwegstraat.
De werken worden uitgevoerd in 3 fases:
– Fase 1A: vanaf de Antwerpsebaan tot de Kalmthoutsebaan worden de voetpaden aan de kant van de pare huisnummers aangelegd. Deze fase duurt van maandag 16 juni tot en met vrijdag 27 juni.
– Fase 1B: vanaf de Antwerpsebaan tot de Kalmthoutsebaan worden de voetpaden aan de kant van de onpare huisnummers aangelegd. Deze fase duurt van maandag 30 juni tot en met vrijdag 11 juli.
– Fase 2: vanaf de Kalmthoutsebaan tot aan de IJzerenwegstraat wordt eerst de pare kant en daarna de onpare kant van de voetpaden aangelegd. De werken gaan door vanaf dinsdag 5 augustus tot en met vrijdag 12 september.
Eenrichtingsverkeer blijft behouden
– Tijdens fase 1, van 16 juni tot en met 11 juli, geldt er eenrichtingsverkeer vanaf de Antwerpsebaan tot de Kalmthoutsebaan. Het verkeer mag de Putsebaan enkel inrijden vanuit de Antwerpsebaan.
-Tijdens fase 2, van 5 augustus tot en met 12 september, geldt er eenrichtingsverkeer vanaf de Kalmthoutsebaan richting de IJzerenwegstraat. Het verkeer mag de Putsebaan enkel inrijden vanuit de Kalmthoutsebaan richting IJzerenwegstraat.
Omleiding bussen van De Lijn
– richting Antwerpen: geen omleiding;
– richting Zandvliet: normale reisweg tot Zoutestraat – rechts Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan en verder normale reisweg.
– De haltes Antwerpsebaan,  Aakstraat, Dorp, Bakkerstraat worden niet bediend.
– Er worden vervanghaltes voorzien ter hoogte van kruispunten:  Zoutestraat/Zandvlietse Dorpstraat; Zandvlietse Dorpstraat/Armenstraatje;  Antwerpsebaan/Zandvlietse Dorpstraat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder