Werken Scheldelaan dit weekend afgerond

De werken op de Scheldelaan zijn bijna afgerond.  Op donderdag 28 oktober geven we de werfzone terug vrij. In de loop van de voormiddag kan het verkeer richting Antwerpen terug op twee rijstroken op de eigen weghelft rijden.
 
Het verkeer richting Nederland blijft dan wel nog even op één rijstrook. De betonnen barriers op deze weghelft worden in de nacht van vrijdag op zaterdag opgehaald. Ten laatste zaterdagochtend 30 oktober om 6u, zijn ook richting Nederland opnieuw twee rijstroken beschikbaar.
 

Het project in een notendop
De werken van AWV op de Scheldelaan zijn in april gestart en werden binnen de vooropgestelde timing afgerond. In iets minder dan 7 maanden tijd hebben we de bruggen over de R2 volledige gerenoveerd, is er een nieuw fietspad richting Nederland gelegd en vernieuwden we het wegdek van de afritten van de R2 naar de Scheldelaan en de rijstroken richting Antwerpen vanaf het complex Lillo tot net voor de Boudewijn- en Van Cauwelaertsluis.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder