Verlies van de Rode Duivels komt hard aan bij de fans: Groot scherm maar klein hartje

KAPELLEN – Ruim 500 fans hebben op groot scherm op het Dorpsplein de Rode Duivels zien afgaan als een gieter. De teleurstelling was dan ook enorm. Keurde de Turkse scheidsrechter de twee doelpunten van de Rode Duivels terecht af? De meningen op het plein waren verdeeld.

De krantenkoppen liegen er niet om: “Met één fase van ster naar pineut”, bloklettert Gazet Van Antwerpen. “Zo zullen we snel weer thuis zijn”, schrijft Het Laatste Nieuws. “Slowakije én de VAR nekken Rode Duivels”, lezen we in de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. Sommige fans in Kapellen zijn hard voor de scheidsrechter. “De man en de VAR passen de afgesproken regels toe, jammer voor ons, maar het is nu eenmaal zo”, zei Ronald (48). “De technologie fnuikt het spel”, wist dan weer Patrick (31).

Tweede kans
De Rode Duivels krijgen alvast zaterdag 22 juni om 21u tegen Roemenië een tweede kans. Ondernemer en horecabaas Raf Verhaert plaatste op het Dorpsplein een groot scherm. Hij hoopt dat de Belgen ondanks het verlies, zich opnieuw herpakken.
Alle wedstrijden kan je gratis bekijken, maar enkel als de Belgen spelen wordt de volumeknop opengedraaid. Na de match zijn de supporters welkom bij brasserie-danscafé Sinatra’s aan de Hoevensebaan voor een afterparty. Zelfs als er geen voetbal is, worden andere sportevenementen op het groot scherm geprojecteerd, zoals tennis op Wimbledon en de Ronde van Frankrijk.
Voor de kinderen wordt op vrijdag 28 juni een film vertoond. (mw)


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *