Verkeersremmers in Zandvlietse Dorpstraat

ZANDVLIET – Het district wil de Zandvlietse Dorpstraat veiliger maken. Daarom zullen er twee rijbaankussens en rijbaanversmallingen worden aangebracht. Deze werken worden uitgevoerd van dinsdag 4 oktober tot en met woensdag 19 oktober.

Er worden twee rijbaankussens en rijbaanversmallingen aangebracht net voorbij het Armenstraatje en het Suikervoetpad. Door deze verkeersremmers zal het autoverkeer trager rijden. De veiligheid van de fietsers, die de fietsverbinding vanuit Nederland richting Berendrecht gebruiken, verhoogt.

Voorbij het kruispunt Zandvlietse Dorpstraat – Suikervoetpad, ter hoogte van huisnummer 104, komt een rijbaanversmalling met rijbaankussen. Er worden paaltjes geplaatst ter hoogte van het rijbaankussen.
Voorbij het kruispunt Zandvlietse Dorpstraat – Armenstraatje, ter hoogte van huisnummer 108A, komt er een rijbaankussen centraal in de rijweg met paaltjes.
In de zone tussen de twee rijbaankussens geldt er reeds een parkeerverbod. Dat blijft van kracht. Ook de fietssuggestiestroken zijn al aangebracht.

Deze werken worden uitgevoerd vanaf dinsdag 4 oktober tot en met woensdag 19 oktober 2022. Tijdens deze werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk in de Zandvlietse Dorpstraat. Er wordt een omleiding voorzien.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *