Vaccinatiedag in Hoevenen op 10 oktober

STABROEK/HOEVENEN – Vanaf september wordt elke volwassene vanaf 18 jaar, die al een basisvaccinatie kreeg, opnieuw uitgenodigd voor een extra vaccinatie tegen COVID-19. De kwetsbare groepen en de zorgberoepen worden eerst uitgenodigd en daarna de grotere bevolkingsgroep volgens leeftijd (van oud naar jong). Er moet altijd minstens 3 maanden zitten tussen de herfstvaccinatie en de vorige (booster)prik.

Enkel als je een uitnodiging hebt gekregen, kan je een afspraak maken. Ook wie nog geen eerste boosterprik kreeg, kan nog altijd een afspraak maken daarvoor bij Vaccovid, op het nummer 03 435 95 55 of via de website van Vaccovid.

Waar wordt er gevaccineerd?

Het vaccineren zal doorgaan in het nieuwe vaccinatiedorp Antwerp Expo. Alle info over het maken van de afspraak zal je terugvinden in de uitnodiging.

Ben je minder mobiel, dan kan je gebruik maken van de gemeentelijke minder mobiele centrale (lidmaatschap afhankelijk van je inkomen) of het aanbod van de Antwerpse Taxi federatie (vast tarief vanuit Stabroek voor een enkele rit).

We organiseren opnieuw een lokale vaccinatiedag in sporthal Attenhoven in Hoevenen, op maandag 10 oktober van 16u00 tot 19u00. Een afspraak maken met vaccinatiecode is mogelijk online via doclr – Covid 19 of via de corona-infolijn 03 435 95 55.

Geraak je om een medische reden echt niet in het vaccinatiecentrum dan kan via je huisarts vragen naar een thuisvaccinatie. Dit zal dan gebeuren via je huisarts zelf of via een mobiel team van verpleegkundigen dat door de huisarts wordt ingeschakeld. De mobiele teams zullen ten vroegste in oktober starten. Vraag ernaar bij je huisarts als je hiervoor in aanmerking komt.

©gemeente Stabroek

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder