Veel volk zakt af naar Kapellen Zingt!

KAPELLEN – Op vrijdagavond 30 juni vond de zesde editie van Kapellen Zingt plaats. Veel volk zakte af voor avond vol ambiance en goede meezingers tijdens zonsondergang.

De zon was aanwezig en de zomervakantie was officieel begonnen. De sterren stonden gunstig voor een fantastische zesde editie van Kapellen Zingt. Het volk zakte dan ook massaal af naar het park van Kapellen om mee te brullen met alle meezingers en foute hits.

‘Club Kamiel’ zorgde voor het voorprogramma. In prachtige outfits en ietwat foute dansmoves stoomde ze het publiek warm voor ‘Kapellen Zingt’. Na hun optreden zocht de organisatie nog enkele kandidaten om mee het podium te betreden en niet veel later stond jong en oud samen op het podium.

Abba mocht starten met ‘Mamma Mia’ en afsluiten met ‘Thank You For The Music’ en tussendoor was er nog een eerbetoon voor Tina Turner. Alle hits van o.a. Clouseau, Mama’s Jasje, Gerard Lenorman, De Kreuners, André Hazes, Will Tura ….. werden vlekkeloos meegezongen door alle bezoekers. Een geslaagde editie dus voor ‘Kapellen Zingt’.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *