Unieke ‘De haven gans anders’ luchtfoto’s gaan op 4 mei onder de veilinghamer


Op donderdagavond 4 mei worden de 23 luchtfoto’s uit het één-programma Copy Beest geveild voor het goede doel. De foto’s worden sinds half april tentoongesteld in het MAS Havenpaviljoen en tonen de haven vanuit de lucht, maar dan “gans anders”. Al wie interesse heeft om een van de unieke foto’s aan te kopen, is op 4 mei van harte welkom in het MAS Havenpaviljoen. Ook Copy Beest-presentator Dieter Coppens tekent present op de veiling.
Samen met het productiehuis De Mensen selecteerde het Havenbedrijf 23 luchtfoto’s die momenteel worden tentoongesteld in het MAS Havenpaviljoen. Op 4 mei wordt de tentoonstelling afgesloten met een veiling waarop alle foto’s verkocht worden. Wil jij graag eigenaar worden van een unieke foto van de haven? Kom dan op 4 mei om 19.30 uur naar het MAS Havenpaviljoen. De opbrengst van de veiling gaat naar twee vogel- en dierenopvangcentra, een in Brasschaat en een in Kieldrecht, die onder meer actief zijn in het havengebied.
Met onderstaande link kan u de catalogus van de tentoonstelling downloaden.
http://www.havenvanantwerpen.be/transfer/file.php?fn=83k4s3PLa8w27NY-Digitale%20catalogus%20expo_De%20haven%20maar%20dan%20gans%20anders.pdf
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder