Twee opgevoerde bromfietsen in beslag genomen

EKEREN – Ook in Ekeren heeft het wijkteam gezien het mooie weer toezicht gehouden tegen overlast. Het team bezocht ook de Ekerse Putten waar een zwemverbod geldt.
Niemand waagde zich in het water. De politie maakte de aanwezigen er op attent dat zwemmen daar gevaarlijk is en je een GAS-boete kan opleveren.
Tijdens hun aanwezigheid kwam een bromfiets met hoge snelheid aanrijden. De bestuurder ervan droeg geen helm en had ondanks zijn jonge leeftijd een passagier achterop. De bromfiets klasse A is op de rollen gezet en haalde na de correctie nog een snelheid van 36 km/u waar dat maar 25 km/u mag zijn. De bromfiets is getakeld.
Tijdens de vaststellingen kwam er nog een bromfiets aangescheurd. Ook die bromfiets klasse A is op de rollen gezet en afgeklopt op 32 km/u. Die kon mee op de takelwagen. Beide bromfietsen waren voorzien van een verboden afstandsbediening om de snelheid van de bromfiets op te voeren.
De eigenaars zijn hun bromfiets 30 dagen kwijt en krijgen een proces-verbaal

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder