Theater Magique verwelkomt 3.000 bezoeker

EKEREN – Theater Magique verwelkomde vrijdagavond 1 maart de drieduizendste bezoeker. Een prestatie voor een gezelschap dat amper anderhalf seizoen in Ekeren actief is. “We mikken vanavond op de elfde bezoeker of bezoekster”, zei Jimmy Rubbens, stichter van Theater Magique. De keuze viel op Jessy Romain uit Schoten.

Jessy Romain was in gezelschap van haar mama en nichtje. Maar ze betrad als eerste de zaal en dus waren de bloemen voor haar. Het is Jessy’s eerste bezoek aan de theatervereniging.
Op vrijdag 11 november 2022 lanceerde Jimmy Rubbens met 2 vrienden, Yolanda Van den broeck en Joeri Dom, Theater Magique in ’t Rood Dak, Kloosterstraat 50. Rubbens schreef het eerste stuk ‘Iets bekennen in d’ Ardennen’. Wegens succes werden extra voorstellingen ingelast. Theater Magique was gelanceerd. Na ‘Het ideale vriendje’ en ‘Oost west, thuis best’, loopt het nu storm voor ‘Mijn schoonmoeder blijft logeren’, van Jimmy Rubbens. Er zijn nog voorstellingen tot en met zaterdag 23 maart. Op vrijdag 19 april staat ‘De Seut’ van Peter De Kremel als laatste productie op de affiche. (mw)

Tickets en informatie: www.theatermagique.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder