Tafelen voor autisme te Putte

In kasteel Ravenhof Oud Broek 4 te Putte-Stabroek kan je op 12 maart 2011 tafelen voor autisme. U wordt er vanaf 17.00u gastvrij ontvangen voor een aperitief gevolgd door een Breugheltafel à volonté met een koud- en warm buffet. Bourgondische salades, kazen en als dessert rijstpap. Dit alles voor 20€ per persoon, kinderen onder 12 jaar betalen 12€. Aan democratische prijs en op uw vraag wordt uw bierpul goed gevuld en zal de wijn rijkelijk voor u vloeien.
Pieter Breughel zal er zelf niet meer bij zijn, maar wij gaan wel zijn recepten ter tafel brengen.
Wil je mee genieten, zorg gewoon dat je er bij bent.
Nog enkel bellen en bestellen 03/665.35.17 of info@breekdestilte.be.  Een passende oplossing voor Uw  dukaten:Dexia 776-5904547-60

Stalinrinchting

De opbrengst gaat integraal naar en de stalinrichting van onze geitenstal en een zonnewering voor het avondterras.
Rond 13 april 2011 verwachten we hier de eerste nakomelingen van onze Toggenburger geitjes waar Danni Heylen (FC DE Kampioenen) en Inge van Olmen (Lilly en Marleen) de meters van zijn.
Ook proberen we met deze opbrengst de weide toegankelijker te maken voor de bewoners met een rolstoel.
Schrijf vlug in want cd’s en troubadours maken aangepaste muziek en zorgen er misschien voor dat u als gelegenheidsdanser op de vloer komt.
Kan je er niet bij zijn en wil je toch dit samenwerkingsproject steunen?  Via de projectrekening: 833-5591261-51 vzw Breek de Stilte, Peterschap Marijn Devalck kan u al voor 5€ meehelpen om de stal inrichting van de geitenstal mede te realiseren.
Bestuur vzw “Breek de Stilte” – 03/665 35 17

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *