Lopersgroep Putte start nieuwe cursus Lopen voor Beginners’

In samenwerking met de sportantenne van het district Bezali organiseert Lopersgroep Putte een nieuwe cursus ‘Lopen voor Beginners’ die start op 5 maart as.
In tegenstelling tot de klassieke loopcursussen, waar je in 10 weken naar 5 km traint, wordt in deze startersopleiding de klemtoon gelegd op een rustige opbouw en is het einddoel  40 minuten onafgebroken te kunnen (hard)lopen. De ervaring leert immers dat met deze visie, het groepsgevoel sterker wordt en de slaagkansen sterk doet toenemen.
De cursus voorziet in 15 begeleide trainingen in het sportcentrum Moorland te Stabroek of het Reigersbos te Berendrech waarbij in de loop van de opleiding de vorderingen van de deelnemers worden getest met een 1000 m-proef, een Coopertest en een eindproef. Iedere deelnemer is verzekerd, ontvangt een brevet bij het slagen in de eindproef en krijgt bovendien een overzichtelijk handboek met de trainingsschema’s en supplementaire informatie over voeding, sportkleding en blessurepreventie.
Meer info en inschrijven kan via de website van de club (www.lopersgroepputte.be) , bij Patrick Henkens 0486 39 34 30  of Rudi Vleminx 0486 39 34 30.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder