Steinerschool De Wingerd laat zich zien!


Op 14 mei gooit Steinerschool De Wingerd, gelegen in het groen op de grens van Brasschaat en Kapellen, haar deuren wagenwijd open. Het harde werk van de kinderen van de lagere school tot de allerkleinste, onze peutertjes wordt tentoongesteld in de klassen. Zo kan iedereen mee genieten van hoe wij school maken.

Je kan komen kijken dat leren ook anders kan. Vanuit beweging, vanuit goesting en enthousiasme, vanuit nieuwsgierigheid en vanuit respect tonen onze kinderen hoe zij leren leven.

Het wordt een heuse familiedag waar informatie, kinderanimatie en lekkers te vinden zal zijn. Maar het is meer dan ‘zomaar’ een feest. De Open Dag is een manier om als school contact te maken met de buurt en de wereld rondom ons. “Steinerschool De Wingerd is een plek waar gezondmakend onderwijs gegeven wordt, waar geleerd wordt door leerlingen, leraren én ouders. Een plek waar je steeds meer jezelf mag worden, waar ontwikkeling centraal staat en waar je wijzer wordt, door te doen!” , zo stelt Leen Schillemans, directeur. “We nodigen graag iedereen uit om mee te komen genieten van deze mooie dag en kennis te maken met het prachtige project dat De Wingerd is.”

Om 11 uur start het toonmoment in de grote feestzaal. Aansluitend kan u zich laten verrassen en meeslepen door de mooie omgeving en het enthousiasme dat heerst in deze school. En ook in het praatcafé met ijs en pannenkoeken kan je zien, horen, beleven en voelen.

Open Dag Steinerschool De Wingerd, zondag 14 mei van 11 tot 17 uur aan de Zwemdoklei 3 te Brasschaat.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *