Spring Challenge’ stuurt wielerliefhebbers in bubbel langs unieke routes

Event- en marketingbureau Count Me In lanceert een ‘Spring Challenge’ waarbij wielerliefhebbers 10 weken lang elke week een nieuw parcours krijgen voorgeschoteld die ze in eigen bubbel kunnen rijden. “Elk nieuw parcours is een knipoog naar de voorjaarskoersen”, aldus Wies Jaspers, CEO van Count Me In.

“Gedurende 10 weken lanceren we elke week een nieuwe gps-route die verwijst naar de wedstrijden die de profs afwerken. Het zal geen blauwdruk zijn van die wedstrijden, Milaan – San Remo vervangen we bijvoorbeeld door een rit over de ‘Poggio van Diest’. De routes zijn een eigen interpretatie van onze parcoursbouwer vol onbekende parels en autoluwe wegen. We voorzien telkens verschillende afstanden, waardoor de routes geschikt zijn voor zowel beginnende fietsers als fanatiekelingen.”

Geen verrassingen onderweg
“Enkele maanden geleden startten we een eigen routeplatform, genaamd De Parcoursbouwer”, aldus Wies Jaspers. “Dat platform zal ook bij deze ‘Spring Challenge’ centraal staan. We voorzien telkens een route die minutieus uitgetekend en verkend werd door onze parcoursbouwer Nick Schuermans. We zorgen dat de routes steeds up to date zijn zodat deelnemers niet voor verrassingen komen te staan en zorgeloos op pad kunnen.”

“Deelnemers betalen een bijdrage van €10 voor een route”, vertelt Nick Schuermans, de parcoursbouwer van Count Me In. “Daarvoor krijgen ze een erg kwalitatieve route die telkens up to date, autoluw en erg gevarieerd en uniek is.”

Prijzen te winnen
“Daarnaast voorzien we een startgids boordevol nuttige informatie: waar je kan parkeren, waar er interessante (take-out) bevoorradingsplaatsen zijn, welke hellingen en hindernissen er onderweg liggen, waar de korte en lange route splitsen, enzovoort. Bovendien krijgen deelnemers hun €10 meteen terug in de vorm van een waardebon, bijvoorbeeld voor sportvoeding. We zorgen dus voor een leuke dag weg waarbij je kan rekenen op een toproute”, aldus Nick Schuermans.

“Op dinsdag 23 februari lanceren we onze eerste route: Rondje Omloop, naar analogie met Omloop Het Nieuwsblad die het weekend erop plaatsvindt. Deelnemers die de route aanschaffen, en een extra challenge vervullen, maken kans op talloze prijzen van onze partners. Bovendien bieden we de eerste route gratis aan, zodat fietsers kennis kunnen maken met ons concept. We zijn ervan overtuigd dat ze erna nog meer fietstochten van de ‘Spring Challenge’ uitgestippeld door De Parcoursbouwer willen gaan rijden.”

Alle info over de challenge vind je via www.countmein.cc

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *