Sint komt langs in Ekeren en Zandvliet

De Sint en zijn Pieten aan kasteel Veltwijck ©district Ekeren

EKEREN/ZANDVLIET – Sinterklaas is binnenkort weer in het land. Op zaterdag 18 november komt hij met zijn boot aan in het centrum van Antwerpen. Ook in heel wat Antwerpse districten doet hij vervolgens zijn ronde. Zo houdt hij halt in Ekeren (25 november), Merksem (2 en 3 december), Zandvliet, Wilrijk en Hoboken (3 december). Één ding staat vast: voor de lokale kinderen wordt de komst van de goedheilig man een groot feest.

Ekeren
Wil je de Sint graag mee verwelkomen? Dan zien we je op 25 november om 14 uur stipt aan zwembad De Schinde. Daar komt hij aan met al zijn Pieten. Daarna trekken we allemaal samen naar kasteel Veltwijck waar je je kleurplaat kan afgeven. In ruil krijg je een kleine attentie en de mogelijkheid om een foto nemen. De kleurplaten zijn af te halen bij de deelnemende Ekerse handelaars. Een lijst is te vinden op www.ekeren.be.

Berendrecht-Zandvliet-Lillo

De Sint en zijn Pieten komen op zondag 3 december naar vrijetijdscentrum De Schelde. Ze gaan er samen met de kinderen op zoek naar een mysterieus schoorsteenbeest dat heel wat roet in het eten gooit. Na deze voorstelling maakt de Sint tijd om alle kinderen te ontmoeten in de foyer, en krijgen ze een snoepzakje mee naar huis. Het bezoek vindt plaats op zondag 3 december om 10.30 uur en 14 uur in Vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66, Zandvliet. Deelname: 6 euro (vvk) / 8 euro (kassa) / 2 euro (kansentarief) – www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/sinterklaas

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *