Sava – S.K.N.S. 5de ploeg 1-1

Nieuw Stabroek moest dit weekend naar Sava waar hen, zoals verwacht, weer een geladen duel te wachten stond. Nieuw Stabroek begon fel aan de wedstrijd. Ze zetten veel druk en dwongen zo enkele kleine kansjes af. De kansen leverden echter niets op en Sava kwam terug in de wedstrijd. Halfweg de eerste helft werd de wedstrijd heel wat bitsiger. De spelers van Sava raakten gefrustreerd omdat ze geen goede doelkansen konden afdwingen en begonnen daardoor opzettelijk gevaarlijke fouten te maken. Zoals gewoonlijk hitste hun trainer zijn spelers extra op wat het spel niet ten goede kwam. Onderweg naar de kleedkamers raakte een speler zo oververhit dat hij onze spits Illya Peeters wilde aanvallen, maar dit werd echter verhinderd door de enkele meegereisde supporters. In de tweede helft was het even wachten op doelgevaar. Eerst trapte Davy Van Hecke een bal nipt naast. Nadien mocht Nieuw Stabroek een vrije trap nemen na weeral een vuile fout van een van de spelers van Sava. Kapitein Kevin Bollaert trapte de bal beheerst binnen aan de eerste paal. Nieuw Stabroek kwam verdiend op voorsprong. De spelers van Sava raakten nu duidelijk oververhit en er vielen enkele gele kaarten. Ook de trainer van Sava werd van het plein gestuurd. Tien minuten voor tijd kreeg Nieuw Stabroek echter het deksel op de neus. Een hoekschop van Sava werd slecht weg gewerkt en een afgeweken schot belandde in het doel.  Nieuw Stabroek kon geen goede kansen meer afdwingen en de wedstrijd werd beëindigd met een 1-1 gelijkspel.